Vår historie

Vi har levert pizza og pasta retter til Bergen i over 25 år!

Grand Caffé Venezia åpnet i Åsane i 1992, og på den tiden var vi den første restauranten i byen med ekte Italiensk pizza og pasta.

 

Siden den dag har Venezia servert mat til folket i Åsane og Laksevåg. Vi har hatt et mål og det har vært å  gi den beste smaksopplevelsen basert på Italienske oppskrifter.

Vi er kjent for våre gode retter og service, da vi har hatt stor fokus på å etablere oss som den beste restauranten med fornøyde kunder.

 

Plukk fra vår innholdsrike meny, vi er sikker på at du vil finne noe du liker! Du kan nyte en kald pils ved ute serveringen eller et glass vin i våre koselige lokaler.​

1/14

Våre lokaler er moderne og trivlige, vi ønsker at du kan sitte og nyte et nydelig måltid og kose deg med noe godt å drikke.

 

På kjøkkenet står våre flinke kokker og tilbereder de rettene du måtte ønske. Vi kjøper bare inn de beste lokale råvarene for å kunne gi deg den matopplevelsen du fortjener.

På Grand Caffe Venezia ønsker vi å gi deg følelsen av å spise i Italia, dette gjør vi gjennom sansene, smakene og inntrykkene fra Italia. Det er derfor vi kombinerer interiør med en fargerik atmosfære og menyer for å få stedet til å føles som en frodig, koselig kafé i et italiensk gatehjørne. Kom innom en av våre restauranter for en ekte hjemmelaget pizza, pastarett, et glass vin eller en kopp espresso.

 

Velkommen til oss! Bon appetitt .

 

Alle retter på menyen er mulig for takeaway  

Eier & Kokk

Yilmaz Karaaslan

"Pizzaen vil få deg til å smile "

Jeg er en stolt eier og daglig leder som er veldig fornøyd med de ansatte, kundene og restaurantene.

Dette har vært min lidenskap siden den dagen vi åpnet i 1992, og vi jobber hardt hverdag for at vi skal kunne bli / være din favoritt Italienske restaurant. 

© Grand Cafe Venezia